Tracker Artemis
Tracker Artemis
Tracker Artemis
Tracker Artemis
Tracker Artemis
Tracker Artemis
Tracker Artemis
Tracker Artemis

Tracker Artemis

Tracker Artemis - den nyeste peileren fra Tracker, med app!

6438103002104
På lager
kr 7,995.00
Inklusive MVA

 

Dette er en videreutvikling av Tracker Supra, med nyeste teknologi. Peileren er utviklet slik at programvaren kan oppdateres automatisk ettersom nye oppdateringer kommer – den vil altså bli bare bedre og bedre! Med Tracker’s nye app som kom våren 2020 er dette det optimale innen moderne peilerteknologi.

Tracker Artemis leveres med ferdig med Tele2 SIM-kort klar til bruk, og støtter både 2G og 4G. Den er også forberedt for den nye teknologien på 4G-nettet, NB-IoT og LTE-CAT M1, og støtte for disse nettene vil komme i fremtidig programvare etterhvert som disse nettene bygges ut.

Selve peileren er produsert i glassfiber-armert plast, som gjør den ekstremt motstandsdyktig mot støt og slag. Balansen i peileren er forbedret, slik at den henger trygt under halsen til hunden, og den er kompakt slik at det er mulig å montere en annen peiler på samme halsbånd for den som ønsker dette (svært mange bruker fortsatt Garmin Astro i kombinasjon med Tracker).

NB!

For å kunne bruke Artemis, må man ha halsbånd med SIM-kort og abonnement. Dette følger med i pakka, og man får 1 års gratis abonnement. Etter første året må man fylle på. Påfyll kan kjøpes her

Det kreves også et abonnement på Tracker appen (lisens) for å spore hunden, det får du kjøpt her . 

2 Produkter
No reviews

Du liker kanskje også

10 andre produkter i samme kategori:

Vi benytter cookies for å gi deg en bedre opplevelse av siden vår. Ved å trykke aksepter godkjenner du bruk av cookies. Les mer om hvilken informasjon vi lagrer i vår Personvernerklæring