Myggspray insektmiddel 50ml mygg flått

DR1 Myggspray insektmiddel 50ml mygg flått

Myggspray insektmiddel 50ml mygg flått

DR1-50-48
På lager
kr 149.00
Inklusive MVA

 

DR 1 - Mikrokapslet myggavstøtende Mot mygg, knotter, bremser og andre bittende insekter Reduserer risikoen for flåttbitt Kjemisk kontroll Reg.nr .: 4830 Godkjent for mensker og hest i Sverige og Norge. For kjæledyr i Spania.

DR 1 er et lavrisikoprodukt bestående av mikrokapslet Ikaridin, en moderne. giftig stoff produsert av Bayer 1998. Skader ikke plast, gummi, stoff etc. Produktet krever ingen obligatoriske risikobeskyttelsessetninger ved merking. Ikke brannfarlig. Lett duft.

Mikrosfærernes porøse skall består av matvarepolymerer som tillater en konstant og kontrollert strøm av aktiv substans. Disse er i vandig løsning, fri for løsningsmidler.

Opptak gjennom huden av icaridin i DR 1 er beregnet til å være <0,3%, dvs. ubetydelig. Dette sammenlignes med konvensjonelle myggavstøtende midler som vanligvis inneholder etanol, noe som forbedrer hudabsorpsjonen.

19 Produkter
No reviews

10 andre produkter i samme kategori:

Vi benytter cookies for å gi deg en bedre opplevelse av siden vår. Ved å trykke aksepter godkjenner du bruk av cookies. Les mer om hvilken informasjon vi lagrer i vår Personvernerklæring